Ik ga op reis :)

Geplaatst in tekst
Ik ga op reis :)

Oud-collega Karlijn – van wie ik tijdelijk een paar geweldige klanten overnam – is weer terug van wereldreis. En die klanten heb ik nu dus weer ‘teruggegeven’. Stand van zaken: betaalde facturen én te veel ruimte in mijn agenda. De meest logische vervolgstap is zelf op reis gaan. Dat brengt de zaken weer in evenwicht: het geld raakt op en mijn agenda vult zichzelf met avonturen en ontdekkingen. Dus meteen maar geboekt! Alleen moet dat reizen toch echt in de schoolvakantie, pas over zeven maanden dus. Nieuwe stand van zaken: het geld is al op en mijn agenda is nog steeds te leeg. HELP! Ik ben per direct beschikbaar voor nieuwe klussen. Ben je op zoek naar een ervaren tekstschrijver/(web)redacteur die ook inzetbaar is als communicatieadviseur en projectcoördinator? Bel me op 06-29092897.